Ястия от телешко месо

Телешки пейпър стек с манатарки

250 гр.       14,99 лв.

 


Телешко по азиатски

/телешко месо, краставици, морков, сос, сусам, картофено пюре/

250 гр.       10,89 лв.

 


Телешко Ропа виеха

/телешло месо, чушка, доматен сос, чили, царевица, ориз/

300 гр.       10,99 лв.

 


Телешко със сини сливи

/телешко месо, сини сливи, праз, моркови, картофи, печен сос/

300 гр.       9,99 лв.

 


Телешки бифтек

/телешко месо, картофено пюре, сусам, грейви сос/

250 гр.       14,49 лв.