Картофи / Други

 

Картофи соте

300 гр.       3,50 лв.

 
 

Пържени картофи

250 гр.      2,99 лв.

 
 

Пържени картофи със сирене(7)

300 гр.       3,29 лв.

 
 

Картофи чипс

250 гр.       3,99 лв.