Гарнитури

Пържени картофи

150 гр.       1,79 лв.

 

Картофи соте

150 гр.        2,19 лв.

 

Пресни зеленчуци/домат, краставица и зеле/

150 гр.       2,19 лв.

 

Топъл ориз

150 гр.       1,59 лв.

 

Боб с лютеница и лук

150 гр.       1,49 лв.

 

Задушени зеленчуци

200 гр.       2,99 лв.