Сачове

Комбиниран (7)

/свинско и пилешко месо, пушен бекон, зеленчуци/

800 гр.       15,99 лв.

 

Пилешки (7)

/пилешко филе, чушки, гъби, морков, тиквички, лук/

800 гр.       13,99 лв.

 

Свински (7)

/свинско месо, чушки, гъби, морков, тиквички, лук/

800 гр.       14,99 лв.

 

Зеленчуков

/чушки, гъби, морков, тиквички, картофи, лук/

900 гр.       9,99 лв.

 

Свинско джоланче със зеленчуци

800 гр.       11,99 лв.