Супи

Пилешка супа (7)

300 гр. 2,29 лв.

 

 

Шкембе чорба (7)

300 гр. 2,59 лв.

 

 

Картофена крем супа

300 гр. 1,99 лв.

 

 

Таратор (7)

300 гр. 2,19 лв.

 

 

Супа на деня

300 гр. ….. лв.